© 2000 by Kingdom-C Edinfotainment LTD.

"生於C AllStar演唱會2017" 慧慧@ShowOff感言~

October 22, 2017

 

兩場嘅#生於callstar演唱會2017 話咁快完咗啦 首先要恭喜C All 演唱會大成功!!!👏👏👏睇到佢地真係日日都好努力排練先有哩2日出黎個成果
好開心今次有機會參與係當中 第一次係紅館表演 聽到自己把聲係紅館出現 係紅館做Drama 大大小小嘅新嘗試 係度想多謝比機會我地參與哩個演唱會嘅所有人 多謝台前幕後所有嘅工作人員 特別想多謝一路陪住我地排戲一齊努力嘅@bertliu744 @raymondlaw59 @crazywong_nana @tse_lam 排戲嘅過程我都學咗好多野 非常多謝幫我地做個靚靚造型之餘仲幫我地處理其他問題嘅造型師阿nic 多謝@chanmaymay 勞心勞力嘅耐心教導同埋 @alankan809 嘅提點 當然唔小得要多謝我嘅showoff戰友們同埋十分專業嘅gordon!!! 今次由排練到上台可以同你地一齊完成哩件事我真係真係好開心!!! 當然唔小得要多謝身邊每個同我講過加油同支持我嘅你地 你地大叫每句嘅“WAIWAI”我都聽得好清楚嫁!!!多謝所有人陪我經歷哩一切見證哩一切嘅發生 令我今次初嘗踏上紅館台板嘅經歷變得更有意義!!希望將來再有機會係紅館唱更多更多嘅歌比大家聽!!!!唔覺唔覺由5年前第一次busk到今日終於busk到去紅館 生命入面好似又完成咗一件事 我會繼續努力嫁!!!!!
#紅館✔
#whatsnext
#busk到去紅館

 

Please reload